Over de licentie

De functie is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Een licentie is een in de tijd beperkt recht om Kaspersky Small Office Security te gebruiken, verleend onder de voorwaarden van het ondertekende Licentiecontract (Gebruiksrechtovereenkomst).

De omvang van de diensten en de geldigheidsduur zijn afhankelijk van de licentie waaronder het programma wordt gebruikt.

De volgende licentietypen zijn beschikbaar:

Voordat u een licentie aanschaft, kunt u een gratis evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security krijgen. De evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security blijft tijdens een korte evaluatieperiode werken. Wanneer de evaluatieperiode is verstreken, worden alle functies van Kaspersky Small Office Security uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen.

Kaspersky Small Office Security kan op de volgende apparaten worden geïnstalleerd:

Een licentie voor Kaspersky Small Office Security geeft u recht op het gebruik van Kaspersky Small Office Security.

U krijgt ook toegang tot Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security voor het beheer van de apparaatbescherming.